Julehilsen fra oss i Bø og Malnes menighet

Her kan du lese årets julehilsen fra de ansatte på kirkekontoret i Bø og Malnes menighet

En glede for alle!

Englene synger julens budskap i en setning: En glede for alle! Absolutt alle. En glede som tåler alt, utholder alt, håper alt. En glede som aldri tar slutt, som ikke gleder seg over urett, men har sin kilde i sannheten.
Gud fant tiden inne i julen å presentere sin glede:

- Gud vil vise oss hvem han virkelig er. «Så blir han et barn som Maria bærer.» Jesus er Guds «selfie». Han er Guds bilde. Jesus viser oss hvem Gud er.

- Gud vil vise oss hvordan livet er tenkt til å leves og utfordrer oss til å «Vise samme sinnelag som Jesus Kristus» (Fil 2:5). Jesus er vårt forbilde. Å leve som han er vår utfordring.

- Gud vil vi skal bli kjent med han så vi kan lære å stole på han. Derfor ble han et menneske til forveksling lik deg og meg, født av en kvinne.  Hvem er redd et lite barn? Selv «tøffe karer» blir myke og trygge i samvær med små barn. Jesus er vår trygghet.

- Gud vil vi skal vite at alle våre feiltrinn og synder er tilgitt – både det som har skjedd og det som kommer til å skje. Meldingen er derfor: Du er fri!

Derfor ble det jul – og derfor er det jul: for å gjøre vår glede sterk og fri.
Vi i Bø og Malnes menighet takker Bøfjerdingene for året som ligger bak. Vi har hatt utfordringer nok, vi som resten av verden. Vi har fått erfart igjen «at vi e hardhausa vi som du!», men nå ser vi fremover mot en glad jul og et nytt GODT-år!
Vi takker for fellesskap i glede og sorg, med unge og gamle i alle livets faser.

Gledelig jul og velsignet nytt GODT-år!

Bø og Malnes menighet
Ansatte på kirkekontoret
Eivind Bjørnar Hetlevik (fungerende sokneprest)