Julemesse 2021

Julemesse

Det er duket for den tradisjonsrike og etterspurte Julemessa på Bø menighetshus.

Arrangementet, som er et samarbeid mellom Menighetsklubben og Bø og Malnes menighetsråd, blir arrangert lørdag 27. november og søndag 28. november.

Julemessa i Bø og Malnes menighet har vært arrangert nesten uten opphold i over 40 år.

Bø og Malnes menighet er svært takknemlig for all støtte og hjelp gjennom dugnadsinnsats, enkeltpersoner og næringsliv med flere som har bidratt gjennom alle disse årene til julemessen.

Inntektene går i hovedsak til drift av Bø menighetshus som er en viktig ressurs i et aktivt menighets- og kulturarbeid.

Lørdag og søndag er det tradisjonell salgsmesse med salg av håndarbeid, loddsalg, åresalg og salg av kaffe og kaker.

Søndag avsluttes julemessen med blant annet adventsprogram og trekning av loddbøker.

Menighetsklubben og Bø og Malnes menighetsråd ønsker deg hjertelig velkommen til Julemessa 2021.