Alphakurs

Det blir nytt Alphakurs etterhvert, når smittevernbestemmelsene tillater det!

Vi følger opp høstens Alphakurs i Bø!

Det blir et helt nytt kurs etterhvert. Startdato avhenger av smittesituasjonen og hvor mange vi kan få til å samle. Du kan bare begynne å glede deg!

Dette er et kurs for deg som er nysgjerrig på kristendommen, eller deg som lurer på hva kirka driver med, eller du grubler på de store spørsmål i livet, eller rett og slett et grunnleggende kurs i den kristne tro.
Kursinnholdet er tredelt, vi starter med noe mat kl. 19.00, så får vi undervisning i form av film eller foredrag, vi avslutter med diskusjon i faste grupper.
Vi har med oss vår organist, og synger en eller to eller tre sanger i løpet av kvelden. Ved noen anledninger håper vi å få med oss Kirkebandet til å synge for oss.
Kl. 21.00 skal vi være ferdige for kvelden.

For deg som gikk kurset høsten 2020, kom gjerne igjen og ta gjerne med en venn! Noe blir likt som sist, noe blir nytt.

For deg som ønsker noe påfyll, men ikke ønsker å gå kurset på nytt: Vi vurderer oppstart av Bibelgrupper eller samtalegrupper. Ta gjerne kontakt dersom dette er noe for deg!

Vi har en Facebookgruppe som du kan be om å knytte deg til. Denne heter Bø Alpha.

Du er hjertelig velkommen!

Hilsen staben i Bø og Malnes menighet